onsdag 9. november 2011

Sinnasnekker`n...


...har ikkje vore her, men me har sett han på nett-tv! Og god underhaldning har det vore. Men det har også vore ein aldri så liten oppvekkar for Sjova. Kvifor irritere seg over uferdige snikkeringsprosjekt, når eg faktisk kan fikse dei sjølv?!Merkeleg at tanken ikkje ein gong har slått meg. Før Sinnasnekker`n sa det!


Ein gong for leeenge sidan, blei vifta over komfyren kledd med gips. Kva me skulle ha oppå der att, blei aldri heilt avklara. Gamal tegelstein? Flisar? Flammelakkering? Plutseleg var nye og viktigare prosjekt rulla igong, og då vifta gjorde nytte som ho var....Jau, då blei ho berre ståande. Omtrentleg som å setje sofaen inn i den nye stova FØR listene er på plass!


Det skal seiast at den uferdige vifta har plaga Sjova eindel, men det måtte altså ein Sinnasnekker til for at eg skulle setje igong SJØLV. For ei nydelege kjensle å skru av den plata! Eg slo eit par lekter på plass (traff ventilasjonsrøyret au...)og etter mykje oppmåling og litt rydding i stabelen av gamal kjøkenpanel, fekk eg kappa borda til og spikra dei på plass


Litt vanskelege vinklar,men verktøyet er verkeleg halve jobben! Og det manglar ikkje på utstyr her i heimen! Berre det at eg ikkje har visst heilt kva eg skal bruke det til. Ikkje før Sinnasnekker`n fortalde det.


Panelen er i herleg LivsLyst kulør, men måtte desverre vike for fargen Honning som pryder resten av kjøkenet. Skal innrømme at Sjaven måtte gje meg ei hjelpande hand då nokre ekle vinklar skulle kappas til på listene, men neste gong...


Om Sinnasnekker`n hadde godkjent resultatet veit eg ikkje, men Sjaven var mektig imponert (eg au) og det er det viktigaste. Han blei faktisk så inspirert at då han skulle kjøpe ny drill her forleden, sa han: Den her er ikkje berre til meg, den er til KON! Så takk til Sinnasnekker`n for å oppmuntre ei stakkars husmor til å innta ukjend mark, og gjennom det spare seg sjølv for mykje irritasjon og gubben for mykje mas!

Ha ei strålande veke vidare!
Sjova

17 kommentarer:

Unknown sa...

Guri malla hvor flink du har vært. Det fårn si! Jeg er selv nødt til å være den handye i vårt hus fordi min mann er født med 10 tommeltotter. Men tror aldri jeg hadde fått til en såå flott ventilatorhette. Gratulerer
Anki

MissMette sa...

Hei :)
Kom over bloggen din her, og tenkte jeg skulle legge igjen et lite spor... La meg også til som følger her hos deg ღ Flott blogg, hjem og mange fine og varierte innlegg her... Nå skal jeg ta meg en tur videre bakover å titte mer :) Ønsker deg en fortsatt fin uke, klem fra Mette

Saras stove sa...

Hehe..sinnasnekkern er ikke så dum han! Og det er jo helt tydelig at dette er noe du mestrer! Det ble kjempe fint!!

Astri Moseidjord - Lensmannsgården sa...

Flinke Sjova! Fargen er jo bare nydelig.. Tror det blir til at jeg låner den noen plasser i vårt hus også :-)
Digger "Sinnasnekker'n". Han inspirerer oss damer til å ta fatt på oppgaver vi kanskje trodde ikke vi klarte..
Jeg har heldigvis en kjæreste som pusher meg til å ta fatt på "manne" oppgaver.. Mestringsfølelsen er jo bare helt fantastisk ;-)
*Klem Klem*

Unknown sa...

Så utrolig artig! Det er kjekt med handy kvinnfolk og ja - vi sparer oss selv for mye mas....Skulle tatt en runde sjøl, men med stormagen i veien er det lite å få gjort!

Jenta på Laug sa...

Så flink:) Blei jau kjempebra! Det er mykje ein kan klare sjølv egentleg,må bare ha litt trua sjølv på at ein klarar det også,så gjeng det som regel heilt fint:)
Ein skikkleg god følelse når ein har fått til noko ssom har venta ei stund,og det heilt sjølv!

¨fruTicosus¨ sa...

Så fin komfyrhette du har snekret! Gøy at det er flere som blir inspirert av Sinnasnekker'n:-) Forrige sesong fikk vi lagt silikon på badet, takket være han. Det var en jobb vi hadde gruet oss til, men vi satte av tid, sørget for å ha alt materiell på plass, og handlet inn litt god mat til belønning. Da ble jobben gjort - lett som en plett;-)
Hilsen ¨fruTicosus¨

Ruter & Hjerter sa...

Ja vi har nok litt å lære alle og enhver av han sinnasnekkern gitt!!!
Du har gjort en knall jobb!

Mia, New Room Interior sa...

IMPONERT!!! Utrolig flink du har vært, det ble kjempefint!! :-) Klem

Huset i Lunden sa...

Så flott det ble! Du har vært kjempeflink! Jammen godt vi har Sinnasnekker'n som gir oss troen på oss selv, særlig når vi blir litt utålmodige ;o)

klem Mona

Brocante sa...

Nå imponerte du meg gitt! Vet faktisk ikke om jeg hadde klart dette.... Det ble skikkelig fint!

LIVS LYST sa...

Hurra for Janne! Og fint var det i virkeligheten også!

Gleder meg til neste gang vi ses ;O)

Klem klem

Maria - Min oldemors hus sa...

Jeg har også sett noen programmer med Sinnasnekkern og har i grunnen gjort meg noen av de samme tankene. Og den der hetta står jo ikke tilbake for noe, så her er det bare å la seg imponere og inspirere! (",)

Sivs hus sa...

Hei, Gratulerer. Dette ble flott. Takk for koselig hilsen. klem Siv

toves sammensurium sa...

Så artig å lese innlegget ditt her,jeg er selv fast tilhenger av Otto og teamet og finner utrolig mye inspirasjon!Ikke for det,jeg føler ofte jeg er mannfolket her i huset for min samboer er ikke av det handy slaget...eller mangler troen på seg selv.Da må ofte jeg trå til.Men jeg finner likevel masse inspirasjon til å¨gjøre ferdig prosjekt,ta tak i ting som skulle vært gjort etc.Alltid deilig!SDu har jo vært så¨flink,vær stolt av deg selv!!!!
toveklem:)

LIVS LYST sa...

Nå gleder jeg meg til å se et julepyntet hjem her inne snart. ;O) hihiihi... Neida, men det er sikkert så koselig hos dere nå.

Gleder meg til å ses igjen!

klem klem

Fru Andersen sa...

Oioi, så flink du er! Det ble veldig fint:-) Godt med alt man kan ordne selv.

Fin tirsdag videre til deg!

Related Posts with Thumbnails