mandag 12. april 2010

God natt!

 
No har Sjaven og Sjova budd i høgda i fleire veker, og det nye soverommet er som ein oase av fred og kvile midt oppi all oppussinga.
Bli med inn då vel!


Spegel frå Finn.no og korg til ekstra puter og pledd har fått plass i eit hjørne. Tips: Korga er frå Jula og på tilbud desse dagane.


Sjaven har bygd skåp på den eine veggen og istaden for hyller har han laga skuffer som går på skinner. Dei er superstødige pluss praktiske for ei som ikkje er så flink på tellekantar;-)
Spottane gjev godt ljos inn i skåpet og istaden for dynnar blei det gardiner.


Stolen er eit av mor mi sine loppisfunn og etter mange år som både raud og blå fekk eg overta stolen og setje mitt preg på han. Eg MÅ ha avskalla måling og slitte overflatar mot alt det nye.
Puta har oldemor mi sauma av gamle mjølsekkar.


 I taket heng ei ljosekrone med mykje historie. Etter at ho falt i golvet og fekk øydelagt fleire delar er kreative metodar tatt i bruk for å fikse ho. Som glasskåla som er skrudd fast på undersida og prismer frå her og der.
Framleis manglas ein mansjett så lampa heng litt på skeiva, men kva gjer vel det?


Eg har leita land og strand rundt for å finne eit stoff til gardin som kunne passe tapetet, og kor trur de eg fann det?! Jaudå, 5 minutar frå heimen! Til halv pris. Berre tull det folk seier at ein må til byen for å handle:-)


Me er supernøgd med det nye rommet etter år bak forheng i stova. Her er det verkeleg KOS, og det treng me midt oppi alle prosjekta som blomstrar fram samstundes som det vårast ute.
 
Me skal heve og bytte taket på huset iløpet av sommaren, setje inn trippelvindauge i stova, grave og legge grus pluss stein på tunet, måle og gjere ferdig alt av listverk utvendig på huset...og mykje meir.
Pluss litt ferie og nokre bryllaup:-)
Takk Gud for masse energi!
Nyt sola og KOS deg!
Klem frå Sjova

26 kommentarer:

Sologbolig sa...

Å så fint soverommet ditt vart, og så kjekt å sjå deg att her inne. Eg likte skapa dine godt, så lurt med gardiner istaden for dørar. Eg planlegg å byta ut dei skranglete kleskapa våre snart i noko stødigare. Tøff spegel også.Her snikkerast det for tida, det er verandaen som vert litt større, gler meg til å ta den i bruk snart. Ha fine dagar. Klem fra Sigfrid

Kathrine sa...

Så utrolig lekkert det blir! Høres ut som om de også har en del prosjekt på gang ja - kjenner meg litt igjen der. Sender du over en bøtte med energi til Trøndelag?

LIVS LYST sa...

Så gøy det var å se alt ferdig her på bildene. Og så gleder jeg meg til å se alt i det virkelige liv. Det så virkelig bra KOS ut dette, mor!!!

Klem klem

Alven sa...

Hei :-)

Så utrolig glad for at du la igjen kommentar hos meg slik at jeg fikk mulighet til å se denne nydelige bloggen du har :-) Her kommer jeg gjerne igjen :-) legger deg til på listen min jeg :-) hvis det er greit?

ha en fortsatt fin uke :-)

Janne i Fagerlia sa...

Her begynner jammen ting å ta form. De nye gardinene passer perfekt til resten av interiøret. Lykke til videre i arbeidet....

Anonym sa...

Vakkert! Speilet var nydelig.
Kos deg i kveld.
Klem Igi

Tove `blogg verden sa...

utrulig koselig soverom : )
Ha en flott helg!
Klem Tove ♥

Furulunden sa...

Fluktstoler: Jeg kjøpte ferdig stoff på Stoff og Stil på nettet. Jeg tok av det gamle stoffet og da fikk jeg se hvordan alt var gjort før. Jeg sydde inn et stykke i hver ende til å legge pinnene som skal ligge inni stolens hule rom. Først la jeg pinnen med stoffet rundt inni sprekken øverst på stolen, deretter surret jeg stoffet rundt flere ganger til jeg trodde det passet for at jeg også skulle surre litt nederst. Fytti dette er så vanskelig at du kan ringe meg en dag til uken, letter å forklare da tror jeg;D 98 05 32 31 eller 69 31 29 27 Mette.

Lea`s lopper sa...

Hei Janne!
Tusen takk for koselig hilsen på bloggen min.
Artig at det er flere som liker messinglysekroner.
Har ikke vært innom din blogg før,men kommer til å følge deg og mannens vei mot et vakkert hjem.Det er jeg sikker på.
Liker mange av tingene dere har gjort.Jeg er veldig glad i malt panel og det ser jeg dere også er.Og du er jo like "gal" etter lopper som jeg,så dette blir sikkert morsomt.
Lykke til med oppussinga!
CARPE DIEM!

Garden Angel sa...

Hei!
Så mange flotte bilder her hos deg!
Kjempefint på soverommet ditt.
Det gamle speilet var et funn! Nydelig!
Et sånt kunne jeg tenkt meg også!

Ønsker deg fine vårdager!

Hos Jorunn sa...

Hei og takk for en kjempekoselig hilsen på bloggen!! Det er første gang jeg er her hos deg og det blir ikke den siste, jeg skal legge meg til som følger. Nydelig soverom dere har!! Og den gamle stolen er helt utrolig nyyydelig!!! Synes det er så gøy at du skriver på telemarksdialekt..min mor var fra Telemark og jeg har masse slekt der. Jeg har mange gode minner fra barndommen når jeg var på besøk hos tantene mine i Telemark! Når jeg leser det du skriver så "hører" jeg den sjarmerende dialekten din. Ha en kjempefin dag! Klem fra Jorunn

Ingvild sa...

Hei, tusen takk for kommentar hos meg, og kjekt at du la et lite spor etter deg slik at jeg fant deg. Nydelig soverom. Speilet du har funnet på Finn, er akkurat et slikt et som jeg også gjerne skulle hatt.
Nydelige gardiner også!
Klem fra Ingvild

Livet i Fattighuset sa...

Dette ble skikkelig fint, Sjova :-) Tenker det er deilig å sove i rommet når som det endelig er ferdig. I like!

Marie

Fru sommerfugl sa...

For et nydelig hjem du har, virkelig inspirerende. Blir spennende å ser mer herfra. Ha en finfin uke.
Klem fra meg.

Brocante sa...

Så fint du fikk det på soverommet. Jeg likte veldig godt gardinene i stedet for dører. Ikke rart du sover godt her!

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Åh, så lekkert du har det på soverommet :) Flott stoff du har funnet til gardin også :) Ja, ofte fins det ein leiter etter, ikkje så langt unna.. :) Men ein drar vel ofte lengre for å sjå.. hehe.

Ønsker deg ein flott søndag :) Godklem

Fru Andersen sa...

Heisann, så nydelig et hjem du har! Liker så godt de lyse, duse veggene og det flotte gulvet ditt, store endringer dere har fått til!

Glad jeg surfet innom bloggen din, veldig kjekt å følg med på slike prosjekt synes jeg. Legger meg til som følger og titter innom snart igjen;-)

Heims verden sa...

Heihei:D Kom innom bloggen din for første gang nå! For et nydelig hus dere fikser opp:D Kjempe herlig!

Silje

micano sa...

Hei og takk for kommentar på bloggen min!
Kjempekoselig rom dere har laga. Lyst og avslappa. Koselig med den fine stolen fra loppis.
Liker også å blande gammelt og nytt. Mer sjelfult. :-)monica

Bluggi buggi blogg sa...

Masse fine bilder. Du har det veldig fint hos deg :)
Velkommen til give away hos meg :)
Trude :)

Mia, New Room Interior sa...

Hei!! Takk for kommentar, og gøy å finne din blogg gjennom den! Så spennende jobb dere står oppi, litt samme som oss følte jeg, livstidsprosjekt ;-) La meg til som følger jeg, likte bloggen din så godt! Ha en fin 17.mai feiring imorgen! Klem

Anonym sa...

Kjære Sjova! så utrolig fint soverommet har blitt, også så nydelig lysekrone ;)! Gleder meg til å komme på besøk snart. Hils sjaven. Klem Lise

MELLOW sa...

Fina du! Vad bra det blev...Ser framemot att se det i verkligheten snart. Njut av din helg, hoppas ni har det gott.
Ta vara.
Kram m.

Photo Retouch Services sa...

Best Photo Retouch Services information is here for you go our site to read the ultimate guide to photo retouching service and image retouch

Best Foot Massager sa...

Which is the Best Foot Massager To Buy – Which Foot Massager Is Right For You? If you ask which Foot Massager model is the finest this year, certainly I would recommend going through this guide to know which Best Foot Massager is actually market leaders.

Photo Background Editor sa...

Photo Background Editor plays a key role in removing the background of the photo. The editor needs to remain highly careful while removing the background. The service is an essential one for the online business community.

Related Posts with Thumbnails