tirsdag 13. mars 2012

Herleg bloggtreff


Forrige veke var eg så heldig å få besøk av desse herlege jentene, Marie frå Livet i Fattighuset og Liv med bloggen Livs Lyst. For eit års tid sidan troppa Liv og eg opp i Holmestrand og fekk sjå det fantastisk sjarmerande og unike stykke renoveringsarbeidet Fattighuset live, og du kan tru det var stas! Og ikkje mindre stas var det å møte Marie i levande live;-) Og no stod jammen ho og mi kjære venninne Liv på tunet i Seljord. 


Nydeleg rosebukett og spennande laukblomar hadde dei reisande med seg til gards, og det var som å få heile våren rett inn i kjøkenet. Av både skjønne menneske og grøne vokstre.
Sjå på dei underfulle knoppane! Fasinerande kva for ein fargeprakt som ligg skjult her...


Etter litt mat og (mykje ) skravling gjekk turen over heia, til plassen Liv& Thomas har kjøpt. Og at nettopp dei har planer for dette herlege bruket, er for kon uverkeleg spennande. Berre ein kort biltur ( eller lengre fottur) og vips har me gode vener frå byen HER, i kons "nabolag". We like alot! Og pågangsmoter deira er det ikkje noko i vegen med:-)


Men med eit herleg bur som dette, ein rett og slett rå utsikt( som øvste bilete), herleg tømra hus og fjos, har eg ikkje problem med å skjøne kvifor dei vil satse på denne plassen. Og om det fylgjer eit lite stykke arbeid med på kjøpet, er eg ikkje i tvil om at dei kjem til å få det til.

Bilete frå heimen kons denne utruleg koselege bloggtreff-dagen må du til gjestane mine for å sjå, her og her.
Og når det gjeld innlegg generelt, har eg fått eit par blogg-utfordringar frå Marie, så du skal ikkje sjå bort ifrå at det blir litt hyppigare statusrapportar herfrå. For det skjer jammen litt av kvart...

Ha ein strålande veke vidare.
Sjova

7 kommentarer:

Maria - Min oldemors hus sa...

Trivelig å høre fra deg igjen! (",)

LIVS LYST sa...

Det ser vi meget mye frem til!
Koselige bilder og takk igjen for den dagen. Det var superkoselig!

Klem klem

Smiloghverglad sa...

Så koselig dere hadde det :-)) Virkelig fint hos dere alle tre ! Ha en flott dag :-)

sa...

Så koselig med blogg-jentebesøk da :)
Ønsker deg en herlig onsdag ♥
Vil du vinne 4 nummer av BoligDrøm kan du prøve lykken inne hos meg nå :)
Klem Anette

Huset i Lunden sa...

Så koselig besøk du har hatt; ser ut som dere hadde en flott dag sammen! Kjempefine bilder fra besøket på alle bloggene - du har bare et så nydelig hjem :o)

God helg til deg!

klem

A-H sa...

Så koselig å se liv herfra;)

Klemmer

Mia, New Room Interior sa...

Så fine bilder, og koselig å se livstegn herfra ;-) liker bloggen din så godt så håper det kommer oftere fremover :-) Ha en super uke! KLEM

Related Posts with Thumbnails