søndag 6. februar 2011

Tips til val av symaskin??

I lange tider har denne gule, nydelege symaskina vore min faste følgjesven i alt eg har sydd. Så då det plutseleg gjekk opp for meg at maskina aldri har vore mi, og mor mi trong han tilbake då hennar urgamle maskin hadde gått dukken, blei sjokket stort!
Kva gjer eg no?!
Då eg korkje kan strikke, hekle eller brodere til vår etterlengta baby er planen å sy litt, men 
 det hjelper lite at den gamle Singeren er aldri vakker når han ikkje virkar!
 
Så kva type symaskin har du,og kva vil du anbefale?
Eg treng råd!

8 kommentarer:

Hjertedamas blogg sa...

Jeg har en Husqvarna som er snart 25år gammel. Skjitdyr var den da jeg kjøpte den. I mange år stod den både glemt og gjemt på kottet, fordi den ikke fungerte. En dag tok Gubben den frem, og støvsugde den. Og vips så virket den. Det er en data-symaskin, så enkel å bruke at til og med far kan bruke den:DDDD Dersom du bare skal sy litt, så går det ann å satse på en pent brukt symaskin. Ellers er det vell Jarome som er mye kjøpt. Kanskje finn.no kan hjelpe deg???? Og kanskje er det noen som har en symaskin, som ikke lenger er i bruk, og som du kan overta? Lykke til:DDD klemz

Synøve sa...

Hei - hadde du bodd nærmere skulle du fått kjøpt min gamle men fint brukbare HusQuarna! kreative damer kan ikke leve uten symaskin :) tenker med glede på alt det fine jeg sydde til ungene da de var små og jeg hadde dårlig råd - mye kreativitet kan puttes inn i morsomme barneklær! Men jeg bor på Nord-Møre,og da blir vel portoen så høy at vinninga går opp i spinninga! Se gjerne innom bloggen min - og lyke til med både det ene og det andre - mvh Synøve

Åshild sa...

Jeg kjøpte ny pfaff hobby 1022 for noen år siden (tiden går fort) og er veldig fornøyd. Den har bare de enkleste sømmene, men det klarer seg for meg.

-Kamilla- sa...

Jeg kjøpte meg en Janome for to år siden. Ingen kjempedyr sak, men den har det jeg trenger og litt til. Enkel i bruk og har aldri hatt noe tull med den. Betalte ca 6000,-
Den heter Janome DC4100. Har også investert i ett brett som en kan sette inntil maskina alik at en får litt større arbeidsflate.
Lykke til med leting og vurdering :0)
*Klem*
-Kamilla-

Sologbolig sa...

Hei. eg har nettopp kjøpt meg ei slik gammal maskin på bruktbutikken, men berre for å ha til pynt. Eg har ei annan som eg syr på, enkel sak.... Hugin. Den første maskina eg hadde var ei Husquerna, den var kjempegod og hadde mange innstillingar og greier som eg aldri brukte. Grunnen til at eg kjøpte meg ny, var at den blei slått skeiv etter at eg hadde den i bagasjerommet på bilen, og eg kjørte litt for fort gjennom ein sving slik at maskina velta !! hihi!! Lykke til med både maskin og baby. Koselig. Ha ein fin søndag.

Hvit Villa sa...

Gratulerer med flott reportasje i Lev Landlig! Har desverre ingen tips til symaskin, men synes det var så morsomt at du har den gule Berniaen...mamma har nemlig alltid hatt denne. Ha en fin søndag!

Brocante sa...

Jeg tror sikkert de fleste symaskiner er helt ok. Ikke kjøp for komplisert for du kommer ikke til å bruke 50 forskjellige program. En basic symaskin holder lenge for oss som syr vanlige ting. Jeg har vel vært mest fornøyd med Husqvarna. Har både det og en gammel Pfaff og en ny Singer fordelt rundt i de forskjellige hus.

Forøvrig må jeg gratulere den vordende mamma'n. Syntes det var litt stille på bloggen på og lurte på om det var noe. DET var det jo - så veldig hyggelig!

Sophie Mari sa...

Singersymaskina mi er det kjæreste jeg eier. Når det gjelder maskiner som egner seg til å sy med har jeg en janome symaskin. Den er helt fantastisk. Kjøpte bare en enkel nybegynner maskin, kosta rundt 4000 kr og den har 5 års garanti. Helt super :) Koselig blogg forresten. Følger deg gjerne videre ;)

Håper du får en fin dag!
Sophie Mari

Related Posts with Thumbnails