fredag 2. oktober 2009

Framleis arbeid å gjere!Sjova og Sjaven har vore gift i 5 år idag! Hurra!
Utruleg kor tida gjeng!
Me har altså ekte trebryllaup:-) Og i det høve skal de få sjå litt frå dei delane av huset som treng arbeid og tre i ymse former! Som veggpanel, takpanel, lister, golv osv...Og du klarar vel å sjå potensialet? Her skal det bli soverom snart, og eg ser veldig fram til å flytte ut av stoga!
No må rotet snart ut for Sjaven ivrar etter å byrje på oppretting av golvet; noko som forøvrig krev sin mann.Tv-stoge, loftsstoge eller noko i den duren skal det bli her. Med duse fargar, mjuke sofaer og avslapping! Retrosofaen vår er nett og kul, men det hjelper ikkje når ein sliten arbeidar ønskjer å liggje på sofaen og slappe av...Her i gangen er det som nemnt tidlegare ope til andre etasjen, med berre stige som framkomstmiddel. Trapp blir digg, men då me må opne taket i stoga under for å få plass til ho, blir nok trappa ein av dei siste postane på programmet.

Ja, ja, ikkje arbeidsledig enno:-) Huset er altså framleis under utarbeiding og oppbygging; og i likskap med ekteskapet tek det tid og energi, men du verda så spennande undervegs!

God helg, kjære besøkande!

Sjova

12 kommentarer:

Brocante sa...

Mye å gjøre ser jeg - men ingenting er som å planlegge, gjøre og nyte resultatet av noen en har fått til sammen.

Anne sa...

Gratulerer med bryllaupsdag! Og lukke til med arbeidet:)
God helg!

Tonebone sa...

Hei! Glad jeg ramlet innom her, skal følge med deg. :)

Sologbolig sa...

Ja, her vert du ikkje arbeidslaus, men så spennande dette er. Du har ein flott blogg, så her vil eg nok koma på besøk ofte. Ha ein fin søndag.

Sigrid sa...

Gratulerer med 5 år!
Godt å se at vi ikke er de eneste som har et hus med enkelte små prosjekter igjen ;)

Marie sa...

Grattis! Og så inderlig deilig å se at flere sliter med glavakledde vegger. Vakkert er det jo ikke, men gjett om det kommer til å bli fint! (Og godt og varmt).

Ha en fin og høstlig uke!

Marie

Gro sa...

Ja, arbeidslaus er dere ikke, nei! Godt å se det går framover, da... Klem fra Gro

moa sa...

hei -
ojoj - for et prosjekt dere har! ..imponerende & kjempespennende!
og gratulerer så masse med 5 års bryllupsdag!

nattaklem fra meg..

Nostalgi og Gjenbruk sa...

Hei, tusen takk for koselig kommentar inne hos meg. Dette ser ut som en kjempe spennende blogg, jeg elsker å følge med på renoveringer. Gleder meg til å bla meg bakover i eldre innlegg!
Ha en riktig fin dag:)

MiaNostalgia sa...

Gratulerer så mye med bryllupsdagen og lykke til videre med oppussingen. Det er morsomt å pusse opp, men kan også være slitsom til tider. Husk å sette av tid til hverandre oppi alt kaoset.
Ha en fin dag!
...og tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min.

Marianne sa...

Gratulere med bryllupsdag! Så gøy å følge utviklingen i byggingen deres, masse jobb og stor glede ( been there, done that!)Og tusen takk for hyggelig kommentar. Husker ikke om tapeten er fra Sandberg eller borås, det var svensk i hvertfall! Jeg er også veldig fornøyd med den, får bestandig komplimenter for den. Uansett så har begge merkene gode hjemmesider og et bra utvalg av tapet inspirert av gamle mønster uten at det koster skjorta : )
Marianne

LIVS LYST sa...

Ja, å klatre opp den stigen i bare pysjamas er en utfordring! Men en SJARMERENDE utfordring da! Hihi

Meg ;O)

Related Posts with Thumbnails